Aanmelden voor Kribkesroute ’23

Tot en met 20 november 2023 is het mogelijk u aan te melden voor Kribkesroute 2023, het gezellige evenement in Liempde tijdens de donkere dagen.

Zoals u wellicht vorig jaar heeft gemerkt hebben we de opzet van de folder een nieuw fris uiterlijk gegeven. Ook de routes zijn niet meer voorzien van de nummers. Dit zorgt voor meer rust en duidelijkheid. Toch is het belangrijk dat u zichzelf aan- of afmeld zodat we ervoor kunnen zorgen dat de route bij u in de buurt komt! We doen daarin ons uiterste best om een zo goed en duidelijk mogelijke route te maken en nemen de feedback vanuit u ook mee in de nieuwe edities.

Ook dit jaar staan wij weer vol nieuwe energie te springen om weer een geweldig leuke nieuwe editie van de Kribkesroute te organiseren. Wij hopen daarom ook dat er weer ontzettend veel aanmeldingen binnenkomen en op die manier weer een gezellige route kunnen maken.

Noteer daarom alvast de datum van editie 2023 in uw agenda!

Houdt ondertussen deze website en onze facebookpagina nauw in de gaten.