Sponsors

Zonder de hulp van diverse mensen, bedrijven en instellingen is het niet mogelijk de Kribkesroute Liempde op deze manier mogelijk te maken.

Daarom willen we onze sponsors en donateurs bedanken door deze onder andere hier te vermelden.

Wilt u de Kribkesroute ook een warm hart toedragen in de vorm van een dienst of financiële bijdrage? 
We hebben hiervoor diverse sponsorpakketten beschikbaar. Mocht u zelf een betere invulling hebben staan we daar uiteraard ook voor open.

De folder van Kribkesroute Liempde is mogelijk gemaakt dankzij financiële bijdragen van:

Beleef Boxtel

Middels een financiële bijdrage steunt Beleef Boxtel de Kribkesroute zodat hiervan diverse materialen, folders en overige benodigdheden aangeschaft kunnen worden.

Bezoekerscentrum D’n Liempdsen Herd

De Liempdsen Herd sponsort ons wederom door belangenloos ruimte beschikbaar te stellen waar de organisatie de Kribkesroute kan opzetten.

Consilius – We Fix IT

Middels een financiële bijdrage en het verzorgen va onder andere de hosting en ontwikkeling van deze website, e-mail en de digitale route steunt Consilius wederom de Kribkesroute. 

Op Liemt Gemunt

Via de ondernemersvereniging en de muntjesactie waarbij de bewoners van Liempde de muntjes aan een vereniging kunnen doneren, mogen we ieder jaar weer een financiële bijdrage ontvangen. 

Bragis – Routeapp

BraGIS verzorgt voor de Kribkesroute een digitale route-app die in het groene woud wordt gebruikt. In deze speciale wandel-app zijn de routes opgenomen welke gedownload kunnen worden en waarmee offline genavigeerd wordt.

Overige sponsors:

Beeldmateriaal belangeloos beschikbaar gesteld door:

Foto’s op deze site zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden overgenomen of geplaatst zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de rechthebbenden.