Veelgestelde vragen

Tijdens de edities van voorgaande jaren ontvingen we regelmatig goede vragen die we meer dan eens hebben beantwoord. Daarom hebben we van deze veel voorkomende vragen een overzicht gemaakt en op deze pagina geplaatst.
 
Mocht er een vraag niet tussen staan zullen wij deze uiteraard zo goed mogelijk beantwoorden. U kunt deze vraag stellen via ons contactformulier op onze website.

 

Jazeker. Uiteraard kunnen we niet iedereen verplichten, maar om zeker te zijn van een (juiste) vermelding op de website en folder, zowel digitaal online als in de papieren variant willen we dit graag registreren.

Aanmelden kan nog steeds via de pagina ‘Aanmelden’.

Wij stellen het zeer op prijs wanneer u zich afmeld voor Kribkesroute Liempde. Op die manier kunnen we ieder jaar een juiste vermelding op de website en folder plaatsen, zowel digitaal online als in de papieren variant.

 

We controleren ieder jaar of de kerststal er nog staat maar het is voor de bezoekers jammer als de route een kerststal vermeld die er niet meer blijkt te staan.

 

In 2022 hebben we iedereen gevraagd zichzelf opnieuw aan te melden. We zagen door onder andere de corona-jaren dat ons ledenbestand niet meer geheel juist was. Daarom is iedereen die zich niet opnieuw heeft aangemeld automatisch uitgeschreven.

 

Door de nieuwe opzet van de folder kunt u zich nog steeds aanmelden en wordt u opgenomen in ons bestand zodat we de routes ieder jaar zoveel mogelijk bij de aanmeldingen in de buurt kunnen laten komen. Het is daarom van belang dat u zich opnieuw aanmeldt als u wilt meedoen. Dat kan via de pagina ‘Aanmelden’

Wanneer u het formulier op de website heeft ingevuld ontvangt u een bevestiging van uw aan- of afmelding. Controleer na het invullen ook altijd uw spam map of ongewenste items. Soms komt het voor dat dit geautomatiseerd mailtje als spam wordt gezien.

Mocht u na een uur het bevestigingsbericht nog steeds niet heeft gehad kunt u even contact met ons opnemen via het contactformulier op de website of door een e-mail te sturen naar info@kribkesrouteliempde.nl. Vermeld daarbij te minste de naam, adres en telefoonnummer wat u heeft ingevuld in het formulier. We kunnen dan controleren of uw aan- of afmelding in het systeem is vastgelegd.

In Liempde zijn diverse gelegenheden om iets te drinken of eten. Het gaat dan om café’s met een lunch en/of borrelkaart en een aantal cafetaria’s. Ook tijdens de feestdagen zijn meerdere gelegenheden (overdag) geopend. Ook is er een pannenkoekenrestaurant met ook net iets meer dan alleen pannenkoeken.
Zoekt u toch een ander restaurant, dan raden we aan te zoeken in de omgeving (Boxtel, Sint-Oedenrode, Eindhoven, Den-Bosch).

Klik hier voor een overzicht van de horeca in Liempde.

In principe is het parkeren in Liempde vrij, echter hebben we in voorgaande edities te maken gehad met drukker bezochte dagen waarbij het parkeren lastiger was.
Kijk daarom hier naar het overzicht dat gemaakt is met suggesties van de verschillende geschikte parkeerplaatsen. 

We zijn enorm blij dat we weer kunnen aangeven dat het treintje weer rijdt. Onder andere corona heeft ervoor gezorgd dat het treintje een aantal jaren niet heeft gereden.

Het treintje rijdt niet iedere dag maar op bepaalde momenten. Hieronder hebben we het schema gezet wanneer deze rijdt, waar het vertrekpunt is en waar de kaartjes verkrijgbaar zijn.

 

16-12-2022 – 16.00-19.00 uur
17-12-2022 – 13.00-19.00 uur
20-12-2022 – 19.00-21.00 uur
24-12-2022 – 13.00-18.00 uur
25-12-2022 – 13.00-18.00 uur
26-12-2022 – 13.00-18.00 uur
30-12-2022 – 19.00-21.00 uur

 

Vertrekpunt: Het Raadhuisplein
Kosten: € 4,- per persoon
Verkrijgbaar: Het Wapen van Liempde & De Durpsherberg

Het privacybeleid hebben we op een aparte pagina geplaatst welke hier bekeken kan worden: privacybeleid.