Veelgestelde vragen

Tijdens de edities van voorgaande jaren ontvingen we regelmatig goede vragen die we meer dan eens hebben beantwoord. Daarom hebben we van deze veel voorkomende vragen een overzicht gemaakt en op deze pagina geplaatst.
 
Mocht er een vraag niet tussen staan zullen wij deze uiteraard zo goed mogelijk beantwoorden. U kunt deze vraag stellen via ons contactformulier op onze website.

 

Jazeker. Uiteraard kunnen we niet iedereen verplichten, maar om zeker te zijn van een (juiste) vermelding op de website en folder, zowel digitaal online als in de papieren variant willen we dit graag registreren.
Aanmelden kan vanaf 1 tot en met 14 november 2021 via de pagina ‘Aan- en afmelden’.

Wij stellen het zeer op prijs wanneer u zich afmeld voor Kribkesroute Liempde. Op die manier kunnen we ieder jaar een juiste vermelding op de website en folder plaatsen, zowel digitaal online als in de papieren variant.

We controleren ieder jaar of de kerststal er nog staat maar het is voor de bezoekers jammer als de route een kerststal vermeld die er niet meer blijkt te staan.

Afmelden kan vanaf 1 tot en met 14 november 2021 via de pagina ‘Aan- en afmelden’.

Wanneer u het formulier op de website heeft ingevuld ontvangt u een bevestiging van uw aan- of afmelding. Controleer na het invullen ook altijd uw spam map of ongewenste items. Soms komt het voor dat dit geautomatiseerd mailtje als spam wordt gezien.

Mocht u na een uur het bevestigingsbericht nog steeds niet heeft gehad kunt u even contact met ons opnemen via het contactformulier op de website of door een e-mail te sturen naar info@kribkesrouteliempde.nl. Vermeld daarbij te minste de naam, adres en telefoonnummer wat u heeft ingevuld in het formulier. We kunnen dan controleren of uw aan- of afmelding in het systeem is vastgelegd.

In Liempde zijn diverse gelegenheden om iets te drinken of eten. Het gaat dan om café’s met een lunch en/of borrelkaart en een aantal cafetaria’s. Ook tijdens de feestdagen zijn meerdere gelegenheden (overdag) geopend. Ook is er een pannenkoekenrestaurant met ook net iets meer dan alleen pannenkoeken.
Zoekt u toch een ander restaurant, dan raden we aan te zoeken in de omgeving (Boxtel, Sint-Oedenrode, Eindhoven, Den-Bosch).

Klik hier voor een overzicht van de horeca in Liempde.

In principe is het parkeren in Liempde vrij, echter hebben we in voorgaande edities te maken gehad met drukker bezochte dagen waarbij het parkeren lastiger was.
Kijk daarom hier naar het overzicht dat gemaakt is met suggesties van de verschillende geschikte parkeerplaatsen. 

Helaas hebben we daar nog geen duidelijkheid over.
We zijn momenteel nog in overleg met de betrokken partijen om dit weer mogelijk te maken. Zodra dit bekend is zullen we dat op deze website melden.

Het privacybeleid hebben we op een aparte pagina geplaatst welke hier bekeken kan worden: privacybeleid.