Nieuwe website

Welkom bij de nieuwe website van Kribkesroute Liempde.

Omdat de tijd en ontwikkelingen niet stilstaan én we het afgelopen jaar geen Kribkesroute hebben kunnen organiseren, werd het tijd om onze website te vernieuwen. Met trots presenteren wij u onze geheel vernieuwde website!

Met de nieuwe website willen wij u nog beter de informatie verstrekken waar u naar op zoek bent. Mocht u desondanks nog iets missen, vernemen wij dat uiteraard graag zodat we dit wellicht kunnen aanpassen.

Vanzelfsprekend zijn wij continu bezig om onze nieuwe website te finetunen. Zo willen we het in de toekomst mogelijk maken dat u kunt inloggen om uzelf aan- en af te melden en direct kunt zien of uw inschrijving is verwerkt en waar u precies op de route geplaatst bent.

Wij zijn er zeker van dat wij u nog beter van dienst kunnen zijn met onze geheel vernieuwde website!